FOODIES
YOUNG
CREATIVE
MARKETEERS
FRESH

ONZE VISIE

FOOD-, DRINKS- & HOSPITALITY GEORIËNTEERD AGENCY. STRATEGISCHE STORYTELLERS, GESPECIALISEERD IN (SOCIAL) MEDIA & MARKETING

Wij zijn er voor bedrijven die aan de slag willen met hun communicatie.
In een steeds evoluerend (digitaal) universum is een geïntegreerde communicatiestrategie belangrijker dan ooit. Efficiënte en persoonlijke communicatie; één aanspreekpunt. Want voor minder heb je gewoonweg geen tijd.

Onze diensten zijn veelzijdig en we bieden de juiste ondersteuning op alle gebieden van communicatie en (digitale) marketing. Dat doen we op vlak van social media, copywriting, storytelling, content marketing en social food marketing. Wij weten hoe jouw boodschap de juiste mensen bereikt.

Als geen ander kennen wij het belang van aantrekkelijke content om een catchy verhaal te brengen. Voor sterke beelden ben je bij ons aan het juiste adres. Grafisch ontwerp, fotografie en social video.

Opinieleiders, influencers en bloggers. Zij verspreiden jouw boodschap, wij spreken hun taal.

  • Wie zijn wij?

    Wij zijn professionele communicatie experten met een passie voor alles wat hip, cool, trendy, food-, drinks- en hospitality related is. Een op maat gemaakte aanpak waarbij we kort op de bal spelen, dat is waar wij voor staan. Een antwoord geven op al je communicatienoden, dat is wat wij doen. Samen met jou gaan wij op zoek naar een juiste strategie die je zaak laat uitblinken!

ONS TEAM

Jonge communicatiespecialisten

Wij zijn twee communicatiespecialisten met een passie voor
alles dat food-, drinks-, concept-  en service related is.

Volg ons op Facebook en Instagram